Mamma Pads - de revolutie van het borstkompres

aangenaam draagcomfort

eindelijk zonder beha slapen

onzichtbaar onder strakke kleding

 

Het begon met een eenvoudig trucje

Ervaren moeders weten het, veel voedvrouwen geven het als goede tip: wanneer tijdens het borst geven de andere borst te veel melk geeft, kun je met de vinger gewoon de tepel even indrukken en de melk stopt. Deze eenvoudige reflex werkt praktisch altijd en vormt de basis voor een kleine revolutie: in plaats van uitstromende moedermelk in borstkompressen te verzamelen kan een eenvoudige siliconen pad door indrukken van de tepel (3) de fijne melkkanalen (5) tijdelijk sluiten. Na het verwijderen gaan de melkkanalen weer open en de melk kan tijdens het borst geven normaal stromen.

Eenvoudige en aangename toepassing

Dankzij een zeer dunne, medische hechtlaag plakken de ademende, siliconen borstkompressen zelfstandig. De hechtlaag bevindt zich op een zachte, high-tech siliconen pad die zich praktisch aan iedere borstvorm kan aanpassen. Door de spanning op het oppervlak wordt een zachte druk uitgeoefend die de tepels zacht maar betrouwbaar naar binnen drukt.
Het gebruik van ademende siliconen als drager en hechtmateriaal geeft een onverwacht hoog draagcomfort. Siliconen maken een uitwisseling van gas en zuurstof mogelijk, die dichtbij de uitwisseling van de huid komt. Een principe dat tevens wordt toegepast bij contactlenzen die lang gedragen worden en die een deel siliconen bevatten. Zodra de pads aangelegd zijn, voelt alles helemaal natuurlijk aan en de pads zijn praktisch niet meer te voelen. .

Inspirerende techniek

  • voorkomt door zachte druk het uitlopen van
    de moedermelk
  • niet schadelijk voor de huid
  • lang hechteffect
  • medisch product zonder schadelijke stoffen

Veel voordelen die overtuigen

Dwarsdoorsnede door een Mamma PadMamma Pads zijn, na het aanleggen, praktisch niet meer te voelen. Een aangenaam draagcomfort dat de vergelijking met de gebruikelijke borstkompressen niet hoeft te schuwen. Onder de kleding gedragen zijn de pads bijna niet te zien. Een echt voordeel bij strak zittende T-shirts of avondjurken.
Een uniek voordeel is tevens dat u met de siliconen pads's nachts ook zonder beha kunt slapen. Dit comfort heeft u bij geen ander borstkompres.
De Mamma Pads zijn dankzij hun duurzame hechtlaag ook zeer voordelig: de pads kunnen na ieder gebruik gewoon met warm water en zeep worden schoongemaakt en kunnen dus meerdere honderd keren worden gebruikt. Een must voor zuinige moeders.

En bij problemen?

Door het gebruik van de Mamma Pads ontstaat in totaal een droger huidklimaat, dat ontstekingen en spruw helpt te voorkomen. Een negatieve beïnvloeding van de melkproductie kan worden uitgesloten, omdat de baby regelmatig grote hoeveelheden melk drinkt.

 

Productinformatie

Inhoud: 2 pads
Material: Silicone