Origineel Theraline Voedingskussen

Het beste voor zwangerschap en voedingsperiode

 

Een bijzonder kussen voor bijzondere momenten

Optimaal comfort tijdens de borstvoeding

Een goede nachtrust

 

 

 

 

Oeko Test

 

Origineel Theraline Voedingskussen - Het beste voor zwangerschap en voedingsperiode

 

Een bijzonder kussen voor bijzondere momenten

 • extra lang en buigzaam
 • vernieuwde flexibele en stabiele vulling
 • voelt als zand, maar is licht als veertjes
 • comfortabele support in elke positie

Optimaal comfort tijdens de borstvoeding

 • neemt optimaal de vorm aan van je baby
 • minder druk op nek en schouders
 • optimale rugsteun
 • ontspannend voeden en knuffelen

Een goede nachtrust

 • ontspant de benen, buik en pijnlijke rug
 • stevige ondersteuning voor de zwangere vrouw
 • makkelijk om je slaappositie te veranderen

Uitstekende kwaliteit

 • Zandfijne originele microparels
 • Zachte en extra dikke hoezen
 • Optimale 190 cm – bij te vullen overtrek
 • Toxproof® certificaat

Nooit meer zonder . . .

. . . zeggen de meeste vrouwen met een voedingskussen van Theraline.

Waarom heb ik een voedingskussen nodig?

In Duitsland gebruikt bijna iedere moeder al sinds vele jaren een voedingskussen. Vaak worden deze praktische hulpmiddelen al tijdens de zwangerschap gekocht of voor de geboorte van de baby cadeau gegeven. Wat is dus meer voor de hand liggend dan dat de gebruiksters zelf aan het woord komen en uit een van de vele op internet te vinden ervaringsberichten citeren:
“Toen ik zwanger was, kwam ooit de dag waar iedere slaappositie gewoon oncomfortabel was. Snel was ik bij de voedingskussens van het merk Theraline beland, omdat zij beloofden dat ze bijzonder geluidsarm waren … Het was een heel ander slaapgevoel. … Het kussen is al tijdens de zwangerschap geschikt, in de voedingstijd onontbeerlijk en kan ook later prima voor het lezen of dergelijk worden gebruikt.” (Bron: online waardering bij dooyoo)

Wanneer koop ik een voedingskussen?

Het beste in de 6e of 7e maand van uw zwangerschap. Want: hoe vroeger, hoe eerder u uw buik en benen de aangename ondersteuning en ontspanning gunt die u voor een ontspannen slaap nodig heeft.

Hoe groot moet het kussen zijn?

Een voedingskussen kan voor de zwangerschap bijna niet groot genoeg zijn. Maar ook de juiste vulling is belangrijk, zodat het kussen u in iedere positie stabiel en comfortabel ondersteunt. Ook later is een groot kussen van voordeel, bijv. tijdens het geven van de borst, liggend of indien u uw baby langer de borst wilt geven, wanneer uw dochtertje of zoontje al een echt dikkerdje geworden is.

Psst! Hoor eens!

Voel en hoor het zelf! Gewoon het kussen aanraken en u zult overtuigd raken. Geen andere vulling sluit zo perfect om het lichaam en geeft gelijktijdig een zo goede ondersteuning. Onze originele vulling met microparels is zandfijn, maakt weinig geluid en past zich perfect aan als geen andere vulling. Want ristelende geluiden storen niet allen u tijdens het slapen, maar uw baby ligt er later ook met zijn of haar oren op…

En na de babytijd?

Zoals bij vele andere dingen ook, schept hoge kwaliteit niet alleen meer attractiviteit en een langere levensduur, maar wordt het voedingskussen daardoor nog veelzijdiger. Bijvoorbeeld kunt u door de beveiligde ritssluiting van het origineele Theraline Voedingskussen de vulling voor uw favoriete toepassing kiezen of het kussen gewoon bijvullen. En ook de extra dikke, wasvaste hoes zorgt ervoor dat u zelfs na vele jaren nog kunt genieten van uw kussen. Veel families kopen zelfs een tweede of derde Theraline kussen, omdat iedereen in het huis een kussen wil hebben voor het lezen, vlijen en ontspannen.

Waarom is het originele voedingskussen van Theraline de nummer één in Europa?

Het kussen kent vele voordelen. Het kussen heeft niet alleen de fijnste vulling, maar ook mooie kwalitatieve hoezen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn nog steeds leveranciers die hun parelvulling niet voldoende – of bij bijzonder goedkope producten – helemaal niet behandelen tegen schadelijke uitdamping. Wij adviseren nadrukkelijk om voor het kopen van een voedingskussen goed eraan te ruiken om schadelijke stoffen uit te sluiten. Indien het kussen licht naar kunststof of naar lijm ruikt, mag u het kussen niet kopen. De consumentenbond en ÖKO-TEST® hebben herhaaldelijk voor zulke kussens gewaarschuwd.
Bij ons loopt u daarentegen geen risico: Theraline voedingskussens zijn vanouds geurloos en waren de eerste kussens die door ÖKO-TEST® tot "zeer goed" gekeurd werden voor de parelvulling. En nog steeds beschikken zij over het TÜV-merk voor gecontroleerde kwaliteit.

 

Productinformatie

Afmetingen: ca. 190 cm x 38 cm,
Capaciteit: ca. 40 litres.
Mogelijk vullen: EPS microparels / Polyester / Dinkel
Wasvoorschrift »