Dessins

Voor een mooi en duurzaam kussen zijn behalve de vulling de gebruikte stoffen en de verwerking ervan wel het allerbelangrijkste.
Of het nu gaat om micropluche en zijdezachte keper voor het originele Theraline-kussen of de bijzondere kleurechtheid en gemerceriseerde katoen voor de standaardproducten, bij Theraline krijgt u meer kwaliteit voor uw geld.
Alle door ons gebruikte stoffen zijn stevig en precies passend verwerkt, voorgekrompen en voldoen dus aan de hoogste eisen voor duurzaamheid. Uiteraard voldoen alle stoffen en kleuren aan de voorwaarden van de Ökotex-norm 100 en zijn ze vrij van schadelijke bestanddelen. Wij wensen u veel plezier bij de keuze uit onze moderne, kleurenrijke en aansprekende dessins.

Klasse voor elke prijs - De Theraline-hoezen

De stijlvolle, neutrale of kleurrijke, vrolijke kinderdessins zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kwaliteiten. Theraline-hoezen zijn altijd vrij van schadelijke stoffen, worden passend genaaid en krimpen niet meer.

Hoogwaardig twill

High quality twill De hoezen van het originele Theraline-kussen worden gemaakt van bijzonder zacht, hoogwaardig katoen. Dankzij een speciaal procédé en reactief printen, krijgt het product een fijne glans. Vergelijk en voel de verschillende stoffen en geniet van het fijne materiaal.


» meer

Jersey reactief geverfd

Jersey reactive colouringNaast twill en satijn bieden wij ook een bijzonder aangename en zachte kwaliteit jersey aan. Alle jerseystoffen worden uiteraard geverfd door middel van het zeer kleurechte reactieve procédé.»
meer

Garengekleurde stoffen

Yarn dyed materialsIets heel bijzonders voor de kenners van fijne stoffen. De geruite stoffen, geweven van voorgekleurde garens, en fijne streeppatronen herinneren ons aan de fijne satijnen en percalkatoenen stoffen.» plus

Micropluche

Micro-plushDe unieke, knuffelzachte micropluchehoezen zijn gemaakt van een ademend hightech polyesterweefsel. Ze zijn uiterst slijtvast en bijzonder onderhoudsvriendelijk.» meer

Badstof

Terry cloth plushNet zo knuffelzacht als micropluche. Het bijzondere: dankzij de weefwijze van badstof worden de microvezels voller. Voor maanvormige kussens, nekkussens en kussens voor borstvoeding wordt veelal badstof in combinatie met zeer flexibele stretchstof gebruikt.»
meer

Renforcé met reactief printen

Renforcé with reactive printingDe hoezen voor de voordelige Theraline-kussens worden gemaakt van zacht renforcé-katoen met behulp van het zeer kleurechte procédé van reactief printen. Dankzij een lichte peach-finish zijn de kussens knuffelzacht en onderhoudsvriendelijk. De prijs-kwaliteitsverhouding is bijzonder goed!


»
meer